terhesség jelei
Szolgáltatás

Eléggé egyértelműek a terhesség jelei

A gyerekvállalás egy ember életében nagyon fontos és komoly lépés, amire sokan alaposan felkészülnek, míg másokkal egyszerűen csak megesik. Mindenképpen érdemes tudatosan tervezni a babát, hiszen akkor senkit sem fognak meglepetésként érni a terhesség jelei. Ezek nagyon könnyen észrevehetőek, főleg, amikor már több hét eltelt a fogantatást követően.

Az új élet fejlődése alaposan megviselheti az anyukát, éppen ezért figyelni kell az egészség megőrzésére, a pici érdekében is. A jól ismert terhesség jelei között legelőször a menstruáció kimaradása említhető, majd lassan jönnek a reggeli rosszullétek. Fejfájás, hányinger, fáradékonyság, hangulatváltozás, mind az új állapot velejárói.

Természetesen nem mindenki egyformán viseli a tüneteket. Amennyiben már gyanítható, hogy valami történt, akkor megéri első lépésben egy tesztet készíteni, ami nagy hatékonysággal jelzi az eredményt. A terhesség jelei után pedig már neki lehet látni a készülődésnek és várakozásnak, hiszen csak néhány hónap és itt az új lakója a közös kis otthonunknak.