Minőségi lánckerék
Webáruház

Ellenálló acél lánckerék

Ez a hajtástechnika rendkívül elterjedtnek számít. Nagyon sokféle méretben és kivitelben kapható lánckerék, a sokoldalú felhasználhatóság miatt. Amennyiben nincs kitéve nagy megterhelésnek, akár műanyagból is készülhet, az egyszerűbb szerkezetek esetében.

Viszont az ipari megoldások, kifinomult megmunkálást igényelnek, amelyek bírják az extrém megterhelést. A lánckerék áttétel alkalmazásával könnyedén beállítható a sebességfokozat. Fontos szerepet tölt be az erőátviteli hajtások megvalósítása terén.

Egyszerű beszerezni és a minden további nélkül munkába állítható. Egy lánckerék csere esetén ez rendkívüli előnyt jelent, mert nem fog sok időt igénybe venni a leállás a javítás miatt.

A lineartechnik.hu termékei között megtalálható az agyas és a laplánckerék egyaránt. Ezen belül méret szerint rendelhető meg a szükséges változat. Amennyiben nem szerepel a listán a szükséges típus, lehetőség van a megadott méretek szerinti legyártására is. A hosszú élettartamát az acélnak köszönheti, mivel ez az anyag rendkívül ellenálló.