chevrolet el camino ss
Szolgáltatás

Élményautózás Kakucsring, egy felejthetetlen pillanat varázsa

Mindenki vágyik időnként valamilyen élményre, ami kicsit különlegesebb a megszokott szürke hétköznapoknál. A Kakucsring élményvezetés garantáltan megadja mindazt, amire korábban még senki nem gondolt! Itt lehetőség van a teljes kibontakozásra, ezáltal a vezetés szerelmeseinek az egyik legelőnyösebb hely. Lenyűgöző járgányok, páratlan lehetőségek, valamint hatalmas terület adja meg mindezt. A Kakucsring élményvezetés már jó néhány éve biztosítja a sofőröknek azt a pluszt, amire máshol nem lehet szert tenni.

A pályán mindkét irányból lehetséges a haladás, ezért gyakorlottabbaknak ajánlott a kipróbálása. Az élményautózás Kakucsring területén olyan sportautókkal történhet, amik az utcán nem igazán jöhetnek szembe. Ezért kiváló alkalom masszív és remek autók tesztelésére is természetesen. Az élményautózás Kakucsring pályáján egész biztosan óriási adrenalin löketet adhat bárkinek, így ez is egy további pozitívum, ami mellette szól.

Az igazi élményautózás Hungaroring pályán kezdődik

Az adrenalin hajhászoknak bizonyára nem kell bemutatni, hogy hazánkban milyen lehetőségeket van mód igénybe venni, hogy tovább növelhessék a jellegzetes érzést. Az élményvezetés Hungaroring pályán a csúcsa mindennek, hiszen az európai sportautók legjavát van esély kipróbálni szervezett körülmények közepette. Egy jól megszervezett élményvezetés Hungaroring kereteken belül nem fog csalódást okozni, sőt, mit több, ezt senki nem felejti el sosem!

Valójában jó néhány szabály és előírás betartására van szükség ahhoz, hogy a móka elkezdődhessen. Azonban ez nem lehet akadálya a remek szórakozásnak, önfeledt kikapcsolódásnak. Az élményautózás Hungaroring egy pályáján kiváló ajándék lehet annak, aki rajong az autókért, szeret vezetni és nem riad meg a gyorsaságtól sem. A Magyarországon egyedülálló hely nem ismeri a lehetetlent, így az élményautózás Hungaroring szavak hallatán kétségtelenül a sport kedvelőinek hatalmas mosoly jelenik majd meg az arcán.

A Chevrolet El Camino SS egy vérbeli bestia

Az autók szerelmeseinek már-már komoly kihívást jelenthet tájékozódni minden olyan járgány múltjáról, ami valódi nagyágyúnak számít. A Chevrolet El Camino is közéjük tartozik, mivel olyan erő lakozik benne, ami nem mindennapi. A különlegesebb pick-up hátsó mellett azért személyszállításra lett főként tervezve, erős motorral. A Chevrolet El Camino akár V6-as motorral is beszerezhető. Ez a példány a négykerekűek elkötelezett hívei között is meglehetősen nagy népszerűségnek örvend.

A nagy nyomatéknak hála pillanatok alatt képes gyorsulni, nem okoz neki gondot a sebesség. A Chevrolet El Camino SS kellően hasonlít az eredeti modellhez, de Malibu arculattal futott ki a gyártósorról. Itt már a V8-as motor volt az alapfelszereltség a legtöbb esetben, ami egyenesen megbabonázta a sebességre fogékonyakat. A Chevrolet El Camino SS a fehér és fekete csíkozása miatt kitűnt a tömegből. A Super Sport kiadás hamar elterjedt lett, egészen a 80-as évek végéig töretlen maradt a vásárlási száma.

A Chevrolet Corvette ár mögött az egyik leggyorsabb veterán járgány rejlik

Az amerikai sportautók közül rengeteg csodás példány van, de mind közül egyet lehetne igazán kiemelni. A Chevrolet Corvette a szóban forgó modell, amely az 1950-es évek közepén jelent meg. Több verziója is kijött, de az alaptípus már önmagában magáért beszél. A Chevrolet Corvette egy idő után már V8-as motorral is kapható volt, ami a száguldás kedvelőinek igazi örömöt jelentett. A független hátsókerék felfüggesztéssel rendelkező autó erős kapacitást tudott felmutatni.

Ebben a kategóriában a Chevrolet Corvette ár meghatározása nem mindig volt könnyű feladat, de meg lehetett oldani. Először is az évjárat, a típus, az állapot, valamint az egyéb extrák adják meg a pontos összeget. A limitált kiadásúak valódi ritkaságnak számítanak, ezért a Chevrolet Corvette ár magasra is rúghat. Szerencsére a gyűjtőknek sokszor ez nem jelent gondot, csak egy cél van, a kiszemelt kocsi beszerzése. Ez pedig minden egyéb paramétert felülírhat. A végeredmény a boldog tulajdonos lesz.