Webáruház

Első osztályú Dryvit termékek egy helyen

Amikor egy lakás vagy ház bérbeadása, esetleg eladás előtt áll, nagyon sokan felújítják azt, hogy az értéke magasabb legyen az ingatlanpiacon. Azonban nem szabad szem elől téveszteni azt sem, hogy milyen energia besorolást kap az adott ingatlan, tehát jó, ha a szigeteléssel kapcsolatos hiányosságokat is pótolja.

A Dryvit alkalmazásával és a hőszigetelő anyagok felvitelével sokkal melegebb atmoszférát biztosító otthont adhat át az új lakónak, nem marad huzatos a lakás, eltűnnek az úgynevezett hőhidak. A Dryvit termékek most nagyon kedvező áron kaphatók meg a Festékaréna webáruházban.

Nem csak az ár miatt, a minőség szempontjából is jó vásárt tudhat a magáénak, ha innen rendel. A Dryvit segítségével elérheti, hogy a falak ne csak energiatakarékosak, szigeteltek legyenek, hanem esztétikusak is. A lakás vagy ház arculatának kialakításában tehát jelentős szerepe lehet az ilyen termékeknek is. Fontolja meg és éljen a kínálatunk nyújtotta lehetőségekkel! Természetesen vállalatunk nemcsak Dryvit termékek forgalmazásával foglalkozik.

Minden, ami a kőművesek, burkolók és festők munkájához szükségesek, itt megtalálható. A festő-mázoló és kőműves szerszámok mellett, hasznos segédeszközöket is talál, valamint az olyan anyagokat, mint a festék, alapozó, fúga, csemperagasztó, mész, glett, beton, aljzatjavító, stb. A márkák tekintetében is csak jóra számíthat, a Polifarbe és Baumit mellett talál Tikkurila, Trilak, Düfa, Decora és Akzo Nobel termékeket. Még több infó a Festékaréna honlapján várja az érdeklődőket.