hőszigetelt redőny 
Webáruház

Energiamegtakarítás hőszigetelt redőny segítségével

Az épületek hőszigetelésének a gyengepontját általában a nyílászárók jelentik. Az ablaküvegen keresztül sokkal hamarabb kiszökik a meleg, mint a falakon keresztül. Ezen viszont könnyen javíthatunk a hőszigetelt redőny beszerelésével.

Elég kellemetlen, amikor télen a hideg ablakokon lecsapódó pára, vízcseppek formájában csordogál végig az üvegen. A hőszigetelt redőnnyel ez könnyen elkerülhető, mivel a lécek belsejében speciális hab található.

De nemcsak a párásodás megszüntetése miatt érdemes hőszigetelt redőnyt használni, hanem főleg az energiamegtakarítás miatt, ami közel 20% is lehet. Ha számolgatunk egy kicsit, akkor hamar bebizonyosodik, hogy ez a modern árnyékolástechnikai megoldás megtérülő befektetésnek számít, még akkor is, hogyha kezdetben úgy tűnhet, nem éri meg a ráfordítani kívánt összeget.

Ezek az alumíniumból készült hőszigetelt redőnyök több évtizeden keresztül bírják a gyűrődést, mindezt úgy, hogy mindvégig gond nélkül működnek és az esztétikájukon sem hagy nyomot az idő vasfoga.