munkavédelmi sisak
Szolgáltatás

Ergonomikus és erős munkavédelmi sisak

Számos olyan foglalkozás van, ahol a fejet is érheti súlyos sérülés. Ilyesmi általában az építkezéseken történhet meg, ezért főként ott nélkülözhetetlen kellék a munkavédelmi sisak. Egy ilyen kellék tulajdonképpen a lehető legnagyobb védelmet kell nyújtsa a koponyának, ugyanakkor kényelmes is kell legyen a viselete, hiszen sokan akár napi 8-12 órában kell hordják a fejükön.

Egy ilyen munkavédelmi eszköznél az elsődleges szempont természetesen az anyag, aminek erősnek és tartósnak kell lennie. Az olyan nagy múltú gyártók, mint a Portwest hatalmas tapasztalattal rendelkezik az ütésálló munkavédelmi sisak típusok gyártásában. A magas fokú ellenálló és stabil jelleg nem lehet kérdéses természetesen a termékeik esetében.

A munkavédelmi sisak elsődleges funkciója tehát egyértelműen a lehető legmagasabb védelem, ugyanakkor az ergonomikus kialakítás sem utolsó szempont, valamint az, hogy a fejfedő súlya ne késztesse a viselőjét arra, hogy inkább megváljon tőle. A Portwest termékei minden szempontból nagyon kellemes viseletet biztosítanak.

A PV50 átlátszó munkavédelmi sisak például olyan extra tulajdonságokkal bír, mint a 6 pontos állítható méretű sisakkosár, szellőző sisakhéj, erős mégis ultra könnyű polikarbonát anyaghasználat, valamint az UV védelem. Egy ilyen sisakban egész nap kellemes érzi magát a viselője, mivel átlátszó, így lehetővé teszi a fejmozgás nélküli felfelé látást. Ilyen és még sok más kiváló munkavédelmi sisak nagyon vonzó áron, mindössze pár kattintással beszerezhető a netpolc.hu webáruházból.