Evohome Honeywell
Webáruház

Evohome Honeywell a komfortos élethez

Nagyon kellemetlen, amikor hazatérve nem olyan meleget találunk a házunkban, mint amilyet szeretnénk. Ezt a bosszúságot megspórolhatjuk, ugyanis professzionális megoldást nyújt az Evohome Honeywell wifi fűtésszabályzó.

Például az evohomeshop.hu internetes áruházban kapható Evohome Honeywell ATP921WIFI alapcsomag legfeljebb 12 fűtési zóna, valamint 1 háztartási melegvíz-ellátás hőmérsékletének időprogram alapú szabályozására alkalmazható.

Egymástól független idő- és hőmérséklet-szabályozással rendelkeznek a zónák. Színes, háttérvilágítást kapott LCD kijelzővel van ellátva a csomagban az ATC928WIFI készülék. Nagyon korszerű megoldást jelent az Evohome Honeywell, hiszen az internethez kapcsolva, bárhonnan vezérelhető a háztulajdonos által.

Ha ezt a rendszert használja, garantáltan mindig olyan hőmérséklet lesz a lakásban, amilyet szeretne. A weboldalon található konfigurátor segítségével kiválaszthatja a fűtési rendszerhez illeszkedő elemeket. Kényelmessé teszi az életét az Evohome Honeywell.