drfalus
Szolgáltatás

Ezeket érdemes tudni a plasztikai sebészet műtétekről

Amikor plasztikai műtétekről van szó, a legtöbben egy-két fajta beavatkozásra asszociálnak, leginkább a női melleket illetően, azonban ez ennél sokkal összetettebb dolog. Például a zsírleszívás is ebbe a kategóriába tartozik, ami a különböző testtájakon lerakódott zsírfelesleg eltávolításának leghatékonyabb módszere.

Mindenképp érdemes tájékozódni az olyan weboldalakon, mint például a www.drfalus.hu. Megtudhatjuk a weboldalon azt is, hogy nemcsak hölgyek vehetik igénybe a plasztikai kezeléseket, hanem az urak is. A szépség, a tökéletes külső mindkét nem tagjainak fontos, amiért hajlandóak vagyunk áldozatokat is hozni.

Ma már azonban nem kell áldozatnak érezni egy plasztikai sebészeti műtétet, mert ez csak rövid ideig tartó, minimális kellemetlenséggel jár. Az említett weboldalon online tanácsadást is igénybe vehetünk, ahol a szakember minden felmerülő kérdésünkre választ ad. Amint megtudjuk a minket érdeklő információkat, jelentkezhetünk ingyenes konzultációra.

Ez a helyszín Budapesten, a Lechner Ödön fasor 3. szám alatt található. A műtét helyszíne pedig a főváros, Mester utca 45. szám alatt van. Mindkét helyszín a legmodernebb technikai felszereltséggel van ellátva, ahol a vizsgálatok és a beavatkozások biztonságos és kényelmes környezetben zajlanak.

A jól képzett, munkájuk iránt elhivatott szakemberek mindent megtesznek annak érdekében, hogy a lehető legkisebb kellemetlenséggel járjanak az operációk. A műtéteket a legújabb sebészeti technikák alkalmazásával végzik, ennek és magas fokú szaktudásuknak köszönhetően, nagyon szép eredményeket érnek el.

A műtők a legmodernebb eljárásokkal végzett plasztikai operációk elvégzésére is alkalmasak. Itt minimálisra csökkenthetőek a fertőzéses és gyulladásos szövődmények kialakulásának esélyei, a tökéletes higiénia biztosításával. Dr. Falus György hisz abban, hogy a plasztikai sebészet olyan lehetőség, amivel bárki változtathat az életminőségén. Már egy apró korrekció is kiváló hatással lehet az önbizalomra, ami elengedhetetlen a jó közérzethez.