női bokacsizma
Webáruház

Ezzel passzol a női bokacsizma

Az ősz azt jelenti, hogy eljött a zárt cipők időszaka. Ha a női bokacsizma örök darab a gardróbodban, akkor biztos örömmel gondolsz a hidegre és alig várod, hogy kedved szerint kombinálhasd a lábbeliket. A nyári melegben a legnagyobb kérdés, hogy mit vegyél le magadról, télen azonban sokkal könnyebb a szépségre és a kinézetre is odafigyelni.

Ott vannak például a farmerek, amelyek szó szerint minden cipővel jól néznek ki. Ezután jöhetnek a leggings nadrágok, amiket a hatalmas sálak és a színes táskák szoktak feldobni. Ha pedig harisnyában és szoknyában akarsz elindulni otthonról, akkor a bokacsizma szintén jól fog jönni, mivel ehhez a párosításhoz is tökéletesen illeszkedik.

Szerencsére a tél nemcsak arról szól, hogy minél melegebben öltözzél, hanem a divatos ruhákat is kipróbálhatod. A színek kombinálása megadja, hogy milyen női bokacsizma kerüljön a lábadra, de legalább többfélét is beszerezhetsz belőlük. Innentől kezdve csak arra kell figyelned, hogy éppen mekkora sarkakon akarsz elindulni otthonról.