fa játék konyha
Szolgáltatás

Fa játék konyha a kis szakácsnak

A gyermekek tevékenyen ismerkednek meg a világgal, mindenre kíváncsiak. A kislányokat különösen foglalkoztatja mindaz, amit az anyukájuk a konyhában tevékenykedik. Egy jól kiválasztott fa játék konyha kicsiben tartalmazza mindazokat a felszereléseket, eszközöket, amelyeknek segítségével az anyuka készíti mindennap a finom ebédet, vacsorát.

Ha egy ilyen kisméretű konyhával lepjük meg a kislányunkat, a játékból történő főzés biztosan mindennapos lesz. A vesszoparipa.hu webáruházban kapható fehér fa játék konyha minden apró szakácsot és/vagy háziasszonyt boldoggá tud tenni. Nyitható a sütő ajtója, mágnessel záródik, a tűzhely gombjai elfordíthatóak és kattogó hangot hallatnak, így a valódiság élményével ajándékozzák meg apró tulajdonosukat.

A készlet mindennel fel van szerelve, amire csak a konyhában szükség lehet. Ezen fa játék konyha megvásárlásával adja meg gyermekének a főzés örömét, illetve saját magának is azt a boldogságot, hogy főz Önnek a kicsinye valami finomat! Igényes játékot vegyen a gyermekének, mert megérdemli!