fémfesték
Szolgáltatás

Fémfesték igényekre szabottan

Az idő elég csúnyán el tud bánni a különféle anyagokkal. Gyakran még a rendkívül ellenállónak gondolt felületek is feladják a harcot a nedvesség folyamatos romboló hatásával szemben. A fémfesték egyik kulcsfontosságú szerepe, hogy ezt lehetőleg megakadályozza. A kiváló bevonatok célja, hogy elejét vegye az oxigén és vízpára reakcióját az alapfelületekkel, amelyek így hosszú időn keresztül ki tudnak tartani anélkül, hogy a korrózió jelei megjelennének rajtuk.

Természetesen egyedi külsőt is biztosít a fémfesték felhordása. Többféle árnyalatban érhető el, így mindig annak fényében választható ki a termék, hogy éppen mire van igény. A hagyományosnak mondható készítményeken túl, az alapozók beszerzésével ugyanúgy kell számolni, hiszen ezek teremtik meg a kiváló körülményeket a fémfesték későbbi felviteléhez.

Az ecsettel történő felkenés mellett, választható aeroszolos, vagyis spray formában fújható kivitel. A festekarena.hu weboldalon garantáltan megtaláljuk az igényes terméktípust, ami gondoskodik a páratlan színvilágról és tartósságról.