feszített vászon
Szolgáltatás

Feszített vászon könnyű kezelhetőséggel

Rengeteg művész kedveli a feszített vásznat, a könnyű kezelhetősége és az előre elkészített lehetőségei, valamint egyéb előnyei miatt. Számos művészeti beszállító cég kínál kész feszített vászon termékeket, valamint vászonpaneleket a művészeknek. Bárhol is vásárol, rengeteg lehetősége van különböző áron beszerezni. A legtöbben ezeket az egyszerű feszített vásznakat használják.

Megszokták, hogy a felületekre festenek és tudják, mi működik és mi nem. A feszített vászon előre beépített textúra-beállításokkal érkezik. Nem kell a felületet a kívánt textúrára alapozni. Ennek a típusnak a segítségével gyorsan elkezdhet festeni. Nem kell táblát vágni ahhoz, hogy formázzunk vagy alapozzunk.

A művészetben vagy bármilyen festészetben a felület döntő szerepet játszik. Sok festő azonban a felület helyett inkább a folyamatra vagy a médiumra összpontosít. Akár feszített vászonnal, akár fából készült panelekkel dolgozik, mindkét módszernek megvannak az előnyei. Ezek a vásznak az elmúlt években mindenképpen népszerűbbek voltak másoknál.