Webáruház

Fúrókalapács extra funkciókkal

A fát és a lágy fémeket még elég könnyen át lehet fúrni, de a betonnal már más a helyzet. Ebben az esetben átütő erőre van szükség, amit kizárólag a fúrókalapács adhat meg. Nem érdemes hozzálátni a felújításhoz, hogyha nem áll a rendelkezésünkre, egy ilyen eszköz. Általában 3 funkcióval rendelkezik.

Képes a vésésre, a fúrásra és ezek kombinációjára, az ütvefúrúsra. Hogyha egy vésőszárat helyezünk a fúrókalapácsba és átállítjuk, hogy csak véssen, de ne fúrjon, akkor könnyedén lehánthatjuk a csempét a falról, de akár a masszívabb járólapokat is felszedhetjük minden nehézség nélkül.

A használata azonban elég hangos, ezért aki panelben lakik, nem árt, ha előzőleg megbeszéli a szomszédokkal, hogy mire készül. Érdemes fülvédőt és védőszemüveget is viselni, mert apró, éles törmelékdarabok röpködhetnek szerteszét a fúrókalapács alkalmazása közben.

Aki nem szereti a kötöttségeket annak jól jöhet egy akkumulátoros fúrókalapács, amit szinte bárhol be lehet vetni, akár kültéren, akár beltérben, amennyiben egy minőségi típusról van szó.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük