golyóvezető játék
Webáruház

Golyóvezető játék már 1 éves kortól

Az ügyesség minden embernél fejleszthető, de az a legjobb, ha már kicsi korban elkezdjük. Úgy tartják, hogy a golyóvezető játék segíthet a gyermekeknek a megfelelő koordináció elsajátításában anélkül, hogy megsérülnének. A kicsi és színes golyók olykor csábítják a mindent megrágó szájakat, de szerencsére ezek biztosítva vannak, hogy a mozgatásuk könnyű, az elfogyasztásuk pedig egyenesen lehetetlen legyen.

Ez hozzájárul ahhoz, hogy a gondos szülők pihenhetnek kicsit vagy elvégezhetik a tennivalójukat, nem kell attól félniük, hogy a pici megeszi a játékot. A mozgás és az ügyesség nagyon fontos, így meg kell próbálni már akár 1 éves kortól is gyakorolni vele.

Ahhoz, hogy megtanítsunk nekik valamit, nincs másra szükségünk, mint némi játszásra. A golyóvezető játék fából készült és műanyag helyett fémelemeket tartalmaz, ami nemcsak széppé, de strapabíróvá is teszi. A gyönyörű színek a babák és a szülők tetszését is elnyeri, ráadásul tele vannak szerethető formákkal. Kapható falra szerelhető változatban is.