Grundfos 25-60
Webáruház

Grundfos 25-60 keringető szivattyú

A fűtéri rendszerekben úgynevezett keringető szivattyúk áramoltatják a változó hőmérsékletű folyadékot, ami egyben egy elég magas minőséget is megkövetel ezektől a szerkezetektől, hiszen különben veszélyessé válhat az üzemeltetés.

Tehát érdemes olyan márkák termékeit választani, amelyeknek már a neve is magas nívót ígér. Pontosan ilyen a Grundfos 25-60 modell, ami egy- és kétcsöves fűtési rendszerek, padlófűtések, primer és kazán keringetési körök, légkezelők és hővisszanyerők esetében alkalmazható.

A Grundfos 25-60 egy légrés betétcsöves, nedves tengelyű szivattyú, amiben a motor és a hidraulika egy egységet képez. A szivattyúház öntöttvas, a járókerék pedig műanyag, ami üvegszállal van megerősítve azért, hogy a rendszerbe kerülő szennyeződések ne tapadjanak meg a felületén.

Természetesen a zajmentesség és a hosszú élettartam is fontos tényezők, amelyekhez az előbb említett minőségi alapanyagok és alkatrészek mellett, a Grundfos 25-60 gyártása során felhasznált oxidkerámia csapágyak is nagyban hozzájárulnak.