gyerek játékok
Webáruház

Gyerek játékok a mindennapok részeként

A kicsik világa varázslatos és elbűvölő. Magával ragadó a sok kaland és felfedezésre váró küldetés, amihez a gyerek játékok nagy segítséggel tudnak hozzájárulni. Legyen szó kinti vagy benti mókázásról, a megfelelő eszközök nélkülözhetetlen részét képezik a mindennapi életnek. A gyerek játékok nagy családjába beletartoznak a lányos és fiús holmik egyaránt.

A leányzók körében kedveltek a különböző mesékből, mint a Jégvarázsból, Hamupipőkéből, Csipkerózsikából, Hófehérkéből származó babás karakterekkel való időtöltés. Ugyanakkor nagy népszerűségnek örvendenek az öltöztetős és főzéssel kapcsolatos tárgyak is.

A csemeték elsősorban saját szüleiket figyelik meg, így amikor azt látják, hogy anya főzi a finom ebédet, ők is kedvet kapnak az ételek neveit, főzéshez kötődő szavakat, kifejezéseket megtanulni. A legénykék esetében felkapott a kis- és nagyméretű autóval való tevékenység. A gyerek játékok közül közkedvelt a kirakós, LEGO, puzzle egyaránt. A bőséges kínálatából mindenki megtalálhatja a keresett példányt.