gyerek kulacs
Webáruház

Gyerek kulacs BPA mentesen

Palackozza be a gyermekek italait a szórakoztató kulacsokba! A gyerek kulacs készleten rengeteg modellt talál játékos dizájnnal. Válasszon tehát a csillogó palackok, a rozsdamentes acél darabok és még sok más közül!

Menő dizájnok hatalmas választéka áll rendelkezésre, a mókás megjelenésű üvegektől kezdve, az egyenesen lenyűgöző ragyogásig és az idősebbeknek szánt változatokig! A kicsik nagyon jól fogják érezni magukat a gyerek kulacsokkal, ráadásul kevesebb utántöltéssel, minden eddiginél könnyebben hidratáltak maradnak! Szeretné, hogy a víz szép és hűvös legyen a gyerkőcöknek a melegebb napokon? Akkor a szigetelt rozsdamentes acél gyerek kulacs pontosan az, amit régóta keres! Az élénk színű, mintás vizespalackok fantasztikus nyomatokkal készülnek és akár 6 órán át melegen vagy hidegen tartják a vizet, attól függően, hogy mit szeretne.

Minden kulacs BPA mentes, ráadásul a fiúk megtalálhatják kedvenc Csillagok Háborúja modelleket, a lányoknak pedig ott vannak a hattyús típusok, amiket biztosan szeretni fognak, így a használata is élvezetesebb lesz.