gyümölcstorta forma
Szolgáltatás

Gyümölcstorta forma az otthon ízeiért

A gyümölcstorta igazi retró finomság, ami felidézi az otthon töltött évek ízeit, amikor édesanyánk meglepett vele. Ezeket az ízeket újra átélhetjük, amennyiben egy gyümölcstorta forma is helyet kap a konyhai eszközeink között. Ez a fajta sütemény egyszerű, mégis nagyon ízletes. Nem kell hozzá csak pár hozzávaló, amire rádobjuk azt a gyümölcsöt, amit szeretnénk, vagy ami éppen van otthon.

Azért, hogy a sütemény formája és a tésztája is tökéletesre sikerüljön, kell egy jó minőségű gyümölcstorta forma. Az edenyshop.hu webáruházban megtalálható a kerek, hagyományos típus. A bordázott pereme könnyen tisztítható, a tapadásmentes bevonatnak köszönhetően.

Nagyon praktikus minden szempontból. Ha szeretnénk egy gyors és egészséges édességet összedobni a családnak vagy csak a magunk kényeztetésére, nincs más dolgunk, mint előkapni a gyümölcstorta formát. Ha pedig nincs otthon ilyesmi, akkor nem szabad sokáig habozni, hanem gyorsan megrendelni a már említett webáruházból. Akár most azonnal is lehet rendelni.