Miss Dior parfüm
Szolgáltatás

Hangsúlyozza a személyiségét Miss Dior parfümmel!

A francia divatház kozmetikumait választva, igazi istennőnek érezheti magát. A Miss Dior parfüm színes és nőies aromája egyesíti a gyümölcsöt és a ciprust. Az illat hihetetlenül gyengéd és romantikus, de ugyanakkor erős és jellegzetes. Nagyszerű kiegészítés egy hölgy imázsához, az életkorától és a státuszától függetlenül. A termék kezdő jegye a bergamott, a mandarin és a narancs.

A borostyán könnyűséggel, frissességgel és melegséggel tölti el a kompozíciót. A Miss Dior parfüm „szívét” a jázmin és a rózsa finom kombinációja adja meg, ami kifinomultságot és mélységet hoz az összeállításba. A vetiver, a pacsuli és a szantálfa fás kompozíciója pedig megszilárdítja a kezdeti aromákat és nemesebbé teszi azokat.

A lágy, de ugyanakkor erőteljes bukét egy szilárd üveg rejti, ami túlnyomórészt finom őszibarack árnyalatára emlékeztet. A téglalap alakú nehéz palack vastag üvegből készül. Ezt egy aranyszínű szalag díszíti, ami az egész Miss Dior parfüm kollekció esetében hagyományos. Az illat alkalmas egy üzleti találkozóra és egy romantikus vacsorára is.