játszószőnyeg
Webáruház

Határtalan móka a játszószőnyeg révén

A fufi.hu weboldalon minden korosztálynak találhatsz érdekes elfoglaltságot. Ott van például a játszószőnyeg a legkisebbeknek, akik még csak most tanulnak ülni és járni, valamint a kicsit idősebb gyermekeknek is, akik szeretik az interaktív játékokat.

Nézd meg, mit készítettünk Neked és a babádnak a széles kínálatunkban! Egy játszószőnyeg, még ha kicsi is, olyan, mint egy játszótér. Gyakorolhatja rajta a kúszást és a mászást, miközben új textúrákat, színeket és hangokat tanulhat. A játszószőnyegek többnyire tükrökkel, zizegő szövetekkel és különféle játékokkal, közöttük hangokat kiadó játékokkal vannak felszerelve. Az interaktív, világító vagy hangokat kiadó elemek minden kisgyermeket érdekelnek.

Ezeknek köszönhetően, a szőnyegen való játék még inkább leköti a babát, ráadásul hozzájárulnak a motoros készségeik fejlődéséhez is. A játszószőnyeg, attól függően, hogy milyen korú kisgyermeknek szánják, készülhet habszivacsból, pamutból vagy puha párnákkal körülvéve, amelyek megakadályozzák, hogy leguruljon róla.