hera ceramic
Webáruház

Hera Ceramic – a tiszta fal titka

Nincs is szebb egy frissen elkészült festésnél, amikor otthonunk teljes pompájában ragyog, ám ez gyakorta sajnos nem tart sokáig és az egyre sűrűsödő foltok belerondítanak az összképbe. A Hera Ceramic speciális összetevőinek hála, ez a bosszúság már a múlté, lévén a fal így egyetlen mozdulattal könnyedén letörölhető.

A festék alkotóelemeinek hála, a felület vízlepergetővé válik, ennek pedig óriási hasznát vesszük a véletlen balesetek esetén. A Hera Ceramic széles felhasználást tesz lehetővé, hiszen egyszerű tisztíthatósága mellé, hipoallergén tulajdonságokkal is rendelkezik, aminek köszönhetően a sterilizálás is könnyűszerrel kivitelezhető.

Alkalmazása roppant egyszerű, mindössze arra kell figyelnünk, hogy a kéthetes kikeményedési időszakot türelmesen kivárjuk és addig a tisztítást mellőzzük. Ezt követően azonban egy kitűnő dörzsállósággal rendelkező felületet kapunk, ami hosszú évekig tartós marad. A Hera Ceramic ráadásul több mint 2 tucat színben elérhető, így mindenki megtalálja a számára megfelelő árnyalatot.