Webáruház

Hogyan válasszon egyszerűen a falfestékek kínálatából?

Ingatlanvásárlás, házfelújítás vagy az otthona kicsinosítása az elvégzendő feladat? Mindenképpen sok különféle teendőt át kell előtte gondolnia.

Egyebek mellett, a falfestékek kiválasztása az egyik igen kardinális kérdés, amire nem árt elegendő figyelmet fordítania, mert hosszútávon is megköszöni majd. Rengeteg különböző típus és fajta áll rendelkezésre a kínálatban, de először érdemes meghatároznia, hogy milyen helyiség kifestéséhez válogat.

Természetesen a kültéri és beltéri falfestékek nagyban eltérnek egymástól, hiszen mindkettő más-más szerepre hivatott. Intenzitás, szín, fényesség, típus és kiszerelés, ezen tényezők biztosan felmerülnek vásárláskor.

Matt, fényes, metálhatású, selyemfényű festékek között tud böngészni. Akril, színkevert, diszperziós, alapozó vagy szilikon a leggyakrabban alkalmazott típusok és minden esetben a felhasználás helye, jellege határoz meg. A szivárvány összes színében könnyedén találhat megfelelőt a falfestékek palettájából, így csak a képzelete szabhat határt a végső elképzeléseinek.