bútor szállítás
Szolgáltatás

Ismerje meg a bútor szállítás sajátosságait!

A költözés során a nagy térfogatú berendezéseket sem hagyhatjuk a régi helyükön. A bútor szállítás nem könnyű feladat. Ezeket nehéz szétszedni és még nehezebb összerakni. Kényelmetlen kivinni a lakásból, bepakolni a tehergépjárműre, majd pedig az összeszerelés is egy valódi kínszenvedés. A bútorokat mindig tanácsos szétszedni, még akkor is, ha nem igazán van kedvünk hozzá.

Ez azért fontos, mert csak darabokra szedve van esélyük túlélni a hazai utakon való rázkódást. Ha a bútor szállítás során nincs lehetőség a szétszerelésre, próbáljuk meg eltávolítani a legnagyobb szerelvényeket és rögzítsük az ajtókat ragasztószalaggal. A következő lépés a csomagolás. Ez nemcsak a mechanikai sérülésektől, hanem a portól is véd.

Ha az autó nem fedett, akkor a nedvességtől is védeni kell a berendezést. Bármi megtörténhet útközben, hiszen az eső nem mindig hallgat az időjósokra. Általánosságban elmondható, hogy a bútor szállítás sokkal könnyebb egy költöztető cég segítségével, aki gyorsan szétszedi a bútorokat, szépen becsomagolja és elszállítja.