cserepeslemez
Szolgáltatás

Ismerje meg a cserepeslemez előnyeit!

A kényelmes otthon megteremtése minden ember célkitűzései között megtalálható. Nagyon sokan különféle módszerekkel próbálják modernebbé tenni a házukat. Egy tetőfelújítás során szóba jöhet számtalan metódus, amelyek mind alkalmasak lehetnek a befedésre. A cserepeslemez az utóbbi években került a figyelem középpontjába.

Ma már elég sok ház tetején figyelhető meg ez a fémből készült burkolat. A hengerelés és préselés által a platform mintája hasonlít az eredeti cserepes tetők látványához. Lássuk, hogy miért érdemes a cserepeslemez mellett dönteni! A régi építésű házak alapja nem túl erős, ezért figyelembe kell venni, hogy milyen fedőanyag kerül a tetőre. Az tény, hogy a lemezek súlya sokkal kisebb, mint a hagyományos cserépé.

A megspórolt tömeg 90%-ot is jelenthet, szóval ez a legfőbb tényező, ami a cserepeslemez mellett szól, valamint az időtállóság. Mivel ezek a modulok egyenként nagy felületet takarnak be, így jóval gyorsabban végezhetnek a szakemberek a telepítéssel. Fontos megjegyezni, hogy a cserepeslemez ára szintén jutányosabb, mint más megoldások. Aki ellátogat a keribadog.hu internetes felületére, az bővebben olvashat nemcsak a szóban forgó fedőanyagról, hanem egy másik kiváló tulajdonságokkal rendelkező matériáról, aminek trapézlemez a neve.

Ahogyan a névben is benne van, ennek a platformnak a keresztmetszete trapéz alakú. A horganyzott acéllemez 0,45 mm és 0,60 mm közötti vastagságokban kapható, ez pedig kellően masszívvá teszi a felületet. A leggyakoribb trapézlemez típusok az említett weboldal üzemeltetőjétől megvásárolhatóak. Ha Ön ellátogat a honlapra, akkor bővebb információkat tudhat meg az árakról és a beszerzésről. A trapézlemez ipari épületekre kiválóan megfelel, mert jól szigetel, masszív és strapabíró.

A hatalmas színválasztékban olyanok is vannak, amelyek famintázatúak, ezek pedig nagyon szépek kerítésnek. A magyar gyártású trapézlemez sokkal jobb ár/érték arányt képvisel, mint a külföldi márkák, illetve a kiszolgálás gyorsabb, ami valljuk be, igen lényeges szempont!