repceméz
Webáruház

Ismerje meg a repceméz hatásait!

A méhészeti termékek nagyon sokfélék lehetnek, attól függően, hogy a szorgos kis állatok milyen virágok nektárját használják fel a munkájuk során. Például létezik repceméz is, ami ugyan nem olyan közismert, mint az akác vagy hársfa virágaiból készült változat, de legalább annyi pozitív hatása ismert, mint az utóbbiaknak.

Többek között vérszegénység, csontritkulás és gyomorsav túltengés esetén is ajánlott a használata, de immunerősítőként, gyulladáscsökkentőként is helytáll, akárcsak a többi fajta. Ugyanakkor tudni kell, hogy magasabb a szőlőcukor tartalma, ezért hamarabb cukrosodik.

A BeoBee csapata éppen ezért krémmézként kínálja eladásra, amit melegítés, szűrés és sűrítés révén állítanak elő, mindenféle adalékanyag hozzáadása nélkül. Ez fontos tényező, hiszen ahogy egyébként minden más méhészeti termék esetében, a repceméz „szépsége” is abban rejlik, hogy természetes valójában képes olyan pozitív változásokat előidézni az emberi szervezetben, amiket sok szintetikus úton előállított készítmény nem tud megközelíteni sem.