hajtóműolaj
Szolgáltatás

Ismerjük meg a hajtóműolaj sokoldalúságát!

A különféle olajok megfelelő mennyiségben történő alkalmazása elengedhetetlen annak érdekében, hogy a személyautók vagy a különböző munkagépek kiváló működése biztosított legyen. A fém alkatrészek között nagyon komoly erőhatások lépnek fel, amelyek könnyedén táguláshoz, kopáshoz, a magas hőképződés mentén leégéshez vezetnének. A hajtóműolaj feladata részben ennek a megakadályozása.

A kenőanyagok egy igen speciális válfajáról van szó, amit kormányszerkezetekhez, sebességváltókhoz, szinkronizált kézi váltóművekhez, vagy éppen hátsóhidakhoz, olykor pedig kardáncsuklókhoz használnak. A hajtóműolaj funkciói között felsorolható a zaj- és rezgéshatások csökkentése, korrózióvédelem, hőelvezetés, erőátadás.

Ennek megfelelően, igen komoly fejlesztési metódusok mentén történt meg a termékek kialakítása. Megéri csak a kiváló minőségbe fektetni, hiszen a költségek gyorsan megtérülnek. A hajtóműolaj kedvező ár-érték arányon és többféle kiszerelésben rendelhető meg a hungarolube.hu weboldalon. Az LM Oils prémiumkategóriás kivitelei nem okoznak csalódást semmilyen helyzetben.