otthon melege program
Szolgáltatás

Ismerjük meg az otthon melege program részleteit!

Abból adódóan, hogy hazánk területileg teljes egészében a mérsékelt égövben helyezkedik el, az év majdnem felében szükség van bizonyos mértékű fűtésre. Még olyan módon is fontos ez, hogy a klímaváltozás hatására érezhetően egyre melegebbek a téli időszakok. A rezsiköltségek jelentős részét a szobák melegítése és fürdővíz előállítása viszi el, tehát ezen a téren tudunk megfelelően spórolni, ha okosan cselekszünk.

Idén is elindul az otthon melege program, aminek keretében elég komoly támogatást kaphatunk a korszerűsítésre. Miért fontos ez? Amellett, hogy környezetünket teljesen igényre szabhatjuk és végre elérhetjük, hogy a kényelmünket, mármint fűtés szempontjából remekül kiszolgálja, még mérvadó a felesleges széndioxid kibocsájtás csökkentése.

Az otthon melege program lehetőséget kínál azon családoknak, akiknek amúgy nem lenne elég pénzük arra, hogy az elavult fűtőtesteket lecseréljék vagy költségmegosztókat szereltessenek fel. Ez utóbbi rendkívül hatékonyan működik társas ingatlanok esetében, mert jelenlétükben könnyedén nyomon követhető az egyedi energiafogyasztás. Az otthon melege program tehát olyan lehetőségeket nyit meg előttünk, amit vétek lenne kihagyni.

Természetesen, mielőtt ebbe belevágnánk, ismerjük meg a pontos részletekert, ami módunkban áll az otthonszuletik.hu oldalon! Az idei tél remek alkalom volt arra, hogy felmérjük a jelenlegi helyzetünket és az otthon melege program újraindulása pedig alkalmat kínál az állapotok javítására. Ne várjunk tovább, hanem minél hamarabb vágjunk bele a munkálatokba, hogy a következő fűtési szezonban már érezzük és élvezzük a hatását!