Webáruház

Ízletes magyar pálinka kellene?

A cefréből erjesztéssel készülő pálinkák Magyarország legismertebb és legkedveltebb alkoholos italai. Magas szesztartalmának köszönhetően, már két-három pohárkával is megenyhül az ember, az átölelő melegségnek köszönhetően minden pálinkázós alkalom hatalmas baráti összeölelkezésbe csaphat át.

A pálinka számos gyümölcsből készülhet, a legnépszerűbb az alma, körte, szilva, barack, de készülhet vegyes is. Különlegességnek számít a cseresznyéből, szőlőből vagy meggyből készült pálinka, de ajándéknak remek egzotikum a bodza, birs vagy fekete ribizli változat is.

A magyar pálinkafőzdék különlegességei most könnyedén megtalálhatóak a webáruházunkban, méghozzá vonzó áron. A hagyományos pálinka mellett, a mézes párlat is sokaknak kedvelt ital, amit érdemes kipróbálni.

A minimum 37,5% alkoholtartalmú hungarikum magába zárja a Nap érlelte gyümölcsök édes zamatát és remek szuvenír lesz a külföldi barátoknak, rokonoknak. Pálinkát rendezvényekre is szállítunk, de bárok, éttermek, valamint más vendéglátó egységek italkészletét is biztosítjuk.