jóga szőnyeg
Webáruház

Jóga szőnyeg rengeteg változatban

A jóga gyakorlásához nem szükséges igazán sok dolog. Ennek alapvető eszköze azonban kétségtelenül a jóga szőnyeg. Miért nem felel meg egy teljesen közönséges, úgynevezett turisztikai matrac erre a célra? A leggyakrabban használt anyagok a matracok készítésénél a PVC, TPE, valamint a természetes gumi, a felületük pedig általában a velúr, PU (poliuretán), parafa.

A turisztikai matracokkal ellentétben, a jógázásra alkalmas szőnyegek a felületi tulajdonságai és az izzadságnak, valamint a rendszeres gyakorlatnak ellenálló tulajdonságaiban különbözik. A jóga szőnyeg terén legfontosabb tulajdonságok a csúszásmentesség és a megfelelő vastagság. A flexity.hu webáruházban eredeti minőségű termékek kaphatóak, többek között kezdőknek, gyermekeknek, Hot és Bikrám jógához egyaránt.

Itt van jóga szőnyeg klasszikus kivitelben, PU felülettel, a szabadban való felhasználásra és utazáshoz is. A hosszú szőnyegek extra sok helyet biztosítanak a jóga, pilátesz vagy fitnesz gyakorlására, az eco jóga szőnyegek pedig csak természetes anyagokból készülnek.