telefontokok
Webáruház

Kellő védelmet nyújtanak a telefontokok

Szinte elképzelhetetlenek a mindennapok az okostelefon használata nélkül. Az ideális védelem érdekében, a telefontokok közül szükséges kiválasztani azt az egyet, amelyik illeszkedik a telefonra. Szerencsére ezt könnyedén meg lehet tenni, hiszen a készülék neve alapján találni fog arra illő változatot. A piacon minden készülékre dobtak már piacra tokot, így biztos Ön is talál a telefonjára illőt. A telefontokok manapság igen modern és dizájnos megjelenésben kaphatóak.

Persze nemcsak a színük vagy a mintájuk lehet modern, de a tervezésük is. Van például csak a hátlapot védő tíus, azonban olyan is akad, ami a képernyőt is lefedi. Mindenki az ízlése alapján választhatja ki a tetsző példányt, amelyik tökéletesen fog illeszkedni a készülékére. Sokan az átlátszó tokot választják, mert így látszani fog a készülék eredeti színe. A telefontokok között megtalálja a Samsung, a Huawei, a Sonny és az LG készülékekre illő verziókat is. Ezáltal megvédheti az okostelefonját a különböző ütődésektől és karcolásoktól.

Szép külsőt kapott az S22 tok

Ez az egyik legmodernebb okoskészülék, így kellő védelmet kell kialakítani. Kapható matt és fényes változatban az S22 tok, ami pontosan fog illeszkedni a hátlapra. A kamera működését nem fogja akadályozni, valamint kellemes az érintése. Ezáltal nem fog kiesni a kezéből, mert csúszásmentes felülettel rendelkezik. Megóvja a telefon éleit is, ami azt jelenti, hogy leeséskor nem fog betörni. Persze mindezek mellett érdemes tenni rá valamilyen erősebb fóliát. Az S22 tok csupán a hátulját védi meg a készüléknek.

A flip típusú tokok azonban mind az elejét, mind pedig a hátulját óvják. Minden bizonnyal látott már ilyen példányt, ami még zsebekkel is el van látva. Ide behelyezheti a bankkártyáját, a személyi igazolványát vagy a jogosítványát. Sokan pénztárcának is használják az S22 tokot. Miért vinnék magukkal a táskájukat és pénztárcájukat, amikor minden ott van kéznél? A legtöbb helyszínen lehet bankkártyával fizetni, így felesleges a készpénz hordása.