Puzzle
Webáruház

Kiváló otthoni szórakozás a puzzle

A kicsinyek szellemi fejlődése nagyban függ a problémák megoldásának képességétől. Természetesen nem követelhetjük meg tőlük, hogy azonnal unalmas matematikai feladatokat oldjanak meg. Az intellektuális tanulás asszisztense a puzzle lesz. Ezeket kirakva a gyermek szorgalmasabbá és figyelmesebbé válik, megtanul koncentrálni egy adott feladatra, valamint fejleszti a logikus gondolkodását. Ez a játék népszerű a különböző korcsoportok körében.

Vannak nagyméretű termékek a legkisebbeknek (1 évtől 3 évig), több elemből állóak az 5-10 éveseknek és 500, 1000 és 2500 darabos opciók a tizenéveseknek, vagy az egész családnak. A szülőknek egy puzzle keresésekor figyelembe kell venniük néhány fontos kritériumot és részletet. Egyik ilyen az darabok száma és mérete. Minél fiatalabb a kisgyermek, annál kevesebb lesz az elemek száma. Ez egy szükséges biztonsági intézkedés a kicsik szempontjából. Nagy hangsúlya van a feladat összetettségének is. Az egyszerű színkombinációjú és ismerős formájú puzzle megfelelő a 3-4 éves korosztálynak.

Ne hagyjuk figyelmen kívül a tematikus tartalmat sem. A jatekwebshop csapata itt azt javasolja, hogy vegyük figyelembe a gyermek preferenciáit. Míg az egyik szereti a mesebeli karakteres képeket, a másik annak örül, ha megismerkedhet az ábécével, az ételekkel, az állatokkal vagy a közlekedési eszközökkel. Ezután vegyük számba az anyagot és a rögzítés módját. A fa puzzle környezetbarát és biztonságos.

A nagyméretű habszivacsból készült elemeket könnyű és kényelmes a kézbe venni, de az iskolásoknak már a klasszikus karton megoldásokra van szükségük. A jatekwebshop arra is figyelmeztet, hogy a termék minőségéről sem szabad elfeledkeznünk. A puzzle kiválasztásakor ügyeljünk a minőségi előírások betartására. A legkisebbeknek készült lehetőségeknek nem szabad kellemetlen szagokat árasztani, deformálódni vagy elhalványulni, ha erős fényhatásnak vannak kitéve. A játék során a csemeték észre sem veszik, hogy közben logikai problémákat oldanak meg a részletek összeillesztése és kombinálása által, árulják el a jatekwebshop szakértői.