munakvédelmi sportcipő
Webáruház

Komfortos és ellenálló munkavédelmi sportcipő

Bizonyos munkaterületeken fontos a munkavédelmi lábbeli használata, de nem kötelező a masszív, bokát is teljes mértékben védő bakancs mellett dönteni. Ezekben az esetekben remek választásnak bizonyulhat a munkavédelmi sportcipő. Nyilván ez nem egy akármilyen, utcai viseletre szánt lábbeli, hiszen a kialakításának köszönhetően hozzájárul a biztonságos munkavégzéshez.

Habár nincsenek szigorú rendeletek egy adott munkaterülettel kapcsolatban, nem érdemes sima cipők mellett dönteni. A munkavédelmi sportcipő olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amiknek köszönhetően a lábfej minden része védve lesz. Bizonyos modellek teljesen kényelmesek, könnyűek, rugalmasak és a talprészük átszúrás elleni védelemmel is el van látva.

Az utóbbi adottságnak hála nem kell félni attól, hogy egy leejtett szögbe lép majd az ember. Az Euronorm oldalon megvehető változatok több mint 12 órás viselés után sem fogják zavarni a lábfejet, irritálni a bőrt, vagy egyéb kellemetlenségeket okozni. Sőt, a magas minőséghez társul a reális ár is. Aki tehát szeretne egy komfortos munkacipőhöz jutni, az mindenképp meg kell tekintse az internetes áruház felhozatalát.

Megvásárolható a kényelmes munkavédelmi szandál is

Ha már a komfortról esett szó, van még egy lábbeli, amelyik tökéletes választásnak bizonyulhat. A munkavédelmi szandál egy speciális kialakítással rendelkező lábbeli. A legfontosabb célja, hogy megfelelő védelmet nyújtson a lábfejnek. Ha az adott munkakörben, munkaterületen nincs szükség a teljesen zárt, esetleg fémbetéttel is megerősített csizmák vagy bakancsok viselésére, akkor a védőszandál teljes mértékben beválhat.

Habár a legtöbb ilyen modellt beltéren alkalmazzák, az Euronorm oldalán megtekinthetők azok a típusok is, amelyek kültéren is megállják a helyüket. Egyes munkavédelmi szandál fajták vannak annyira masszívak és ellenállók, hogy egy építkezésen is tökéletesen megfeleljenek. Bizonyos modellek pedig szinte már cipőnek minősülnek, ugyanis megfelelő tartást adó sarok résszel bírnak, illetve a felső részük több helyen is zárt.