Imune alga
Szolgáltatás

Komplex készítmény az Imune alga

Az igaz, hogy az algák nem a mi vidékünk élelmiszerei, de hazánknak megfelelő szélességi övben élnek. Az Imune alga olyan komplex készítmény, ami négyféle algából áll. A spirulina gazdag ásványokban és vitaminokban, a chlorella tisztító hatású, a haematococcos természetes astaxantint tartalmaz, a lithotamnium kiváló kalciumforrás.

Ez a 4 növény emeli az Imune alga készítményt a szuperélelmiszerek sorába. Emellett a hozzáadott D vitamin segíti a szervezet biokémiai folyamatait. A termék OGYEI engedéllyel rendelkezik. Természetesen nem tartalmaz semmilyen adalékot és tartósítószert. Az adagolás a dobozon fel van tüntetve.

A mindennapi táplálkozásnál figyelembe kell venni a készítmény magas tápanyagtartalmát, de ez nem szokott gondot okozni, hiszen a legtöbb ember minőségileg alultáplált. A mennyiséggel nem szokott gond lenni, de a mindennapi ételek minősége silány. Ez elsősorban az intenzív mezőgazdaságból származó ételekre érvényes. Így az Imune alga szinte nem is táplálékkiegészítő, hanem szó szerint élelmiszer. Az algák íze sokaknak idegen, ezért előnyös kapszula formában.