körömvirág krém
Egészség

Körömvirág krém babáknak és felnőtteknek

Léteznek olyan növények, amelyek minden bajra, nyavalyára jók. Ezek közé tartozik a körömvirág is, ami, bár nem minden bajra gyógyír, mégis nagyon sokra az. A körömvirág krém a népi orvoslás szerves része volt és a mai nagyon modern tudományt is kiegészíti, ha nem is éppenséggel helyettesíti. Az igazság az, hogy valóban vannak olyan panaszok, amelyekre elegendőek a jó minőségű körömvirágból készült krémek és kenőcsök.

Ezeket a készítményeket mind orvosi, mind pedig kozmetikai célokra kiválóan lehet használni. A körömvirág krém csodálatos hatásait a HerbArting kozmetikumok készítője is jól ismeri, éppen ezért építette bele számos termékébe.

A kicsik bőrével rendkívül barátságos, ezért számos babakozmetikum egyik szerves összetevője. Az arckrém és a testápoló a hideg időben szinte kötelező. A termékek körömvirág krém tartalma egészen biztosan segít abban, hogy a pici bőre mindig ápolt és selymes legyen. Természetesen a körömvirágot tartalmazó szereket a felnőtteknek is érdemes kipróbálni, hiszen náluk is igen hatásosak.