kreatív ötletek lakásba
Szolgáltatás

Kreatív ötletek lakásba szinte bármiből

A legtöbben évente egyszer szeretik átnézni az otthon található tárgyakat és úgymond kiválogatni a felesleges dolgokat. A kreatív ötletek lakásba is megvalósíthatóak, bármit új köntösbe lehet bújtatni. Vegyünk például néhány régi zoknit. Talán az egyik párja kilyukadt, azonban ez nem jelenti azt, hogy meg kell válnunk a másiktól is.

Vágjuk le a talprészét, és mondjuk filcből varrjunk hozzá egy kört. Az így kapott tokba beletehetünk vázát, tányért vagy más tárgyat. Persze vannak még kreatív ötletek lakásba, amihez a régi farmer is megteszi. Vágjuk a nadrágot nagyjából 5 cm darabokra és varrjuk össze.

Ezáltal strapabíró szőnyeget készíthetünk a kicsiknek. Amennyiben inkább párnahuzatra vágyunk, összevarrhatjuk több színű nadrágnak az elejét és már díszíthetjük is a nappalit. A kreatív ötletek lakásba és az udvarra is elkészíthetőek.

Miután nagyobb vendégsereget fogadtunk, lehet rengeteg műanyag kanál koszolódik össze, amit a legtöbben kidobnak. Sokan nem tudják, hogy a kuka helyett gyönyörű dolgokat lehet belőlük készíteni, csak le kell vágni mindegyiknek a szárát. Az így kapott fejeket tojásszerűen egymáshoz kell ragasztani egy vázán, lámpatartón vagy poháron.

Ha színes kanalakat használunk fel és a tárgy belsejébe mécsest teszünk, akkor a díszvilágítás kérdését is megoldottuk. A kreatív ötletek lakásba olyan szintre viszik az otthon érzését, amit a boltban vásárolt termékekkel nem lehet elérni. A legfontosabb, hogy használjuk a fantáziánkat és élvezzük az alkotás minden pillanatát!