Webáruház

Külső levegős kandalló országszerte kapható

Ez a berendezés nagyon előnyösnek és praktikusnak nevezhető. A külső levegős kandalló rendkívül kelendő árucikk. A lakás légteréből nem használ el oxigént a működése során. A légcsatorna segítségével, ami szabályozó szeleppel van ellátva a kinti légtérből vezeti a tűztérbe az égéshez szükséges oxigént. Az említett légcsatorna kialakítható kéményen vagy födémen keresztül. Mivel a meleg levegőt nem szívja el a lakásból, ezért emelkedik a hatásfoka. Az égési folyamat nagyon sok oxigént használ el.

A külső levegős kandalló alkalmazásával nem történhet meg az, hogy a berendezés visszafüstöl vagy kialszik benne a tűz, hiszen a házban vákuum nem keletkezik. A csatorna tervezését befolyásolja a kémény mérete és a tüzelőberendezés adottságai, paraméterei. A jó áramlás érdekében arra kell törekedni, hogy minél kevesebb törés legyen a csőben. Amennyiben sok a törés nagyobbnak kell lennie a keresztmetszetnek. Ha túl hosszú vagy szűk a csatorna, akkor növekszik az áramlási ellenállás. A külső levegős kandalló kifejezetten esztétikus.

A kandalló webshop remek ajánlatai

Érdemes az online boltok előnyeit kihasználni. A kandalló webshop számos kedvezményes árfekvésű berendezést kínál a felhasználóknak. Zárt és nyitott tűzterű változatokat egyaránt beszerezhet az internetes áruházakból. Nem könnyű a választás az óriási kínálat miatt, ezért érdemes minden paramétert alaposan körüljárni, beleértve a szellőztetési lehetőségeket, a telepítést és a belsőépítészeti alternatívákat. Persze mindenki a pénztárcájához mérten vásárol efféle berendezést.

A belépő kategória 80 000 Ft-ig terjed. Ezért az összegért egyszerűbb és kevésbé masszív modelleket lehet kapni. A kandalló webshop kiváló középkategóriás termékeket is tartogat a vásárlóknak. Ezeknek a típusoknak az ára 80-300 000 Ft között mozog. Ennyi pénzért már erős tüzelőberendezéseket lehet kapni, rengeteg beállítási és vezérlési lehetőséggel. A felső határt meghaladó összegért már csúcsminőségű termékeket szerezhet be. A designer darabok minden alkatrésze strapabíró. A kandalló webshop egyszerűen felkereshető telefon vagy laptop segítségével.