kültéri LED lámpa
Webáruház

Kültéri LED lámpa minőségi kivitelben

A közvilágítás mindig is sok energiát emésztett fel, különösen a nagyobb települések, városok esetében. Itt volt már az ideje egy hatékony, ám takarékos megoldással előállni. A napelemes kültéri LED lámpa innovatív találmánynak számít. Az alkalmazásával rengeteg energiát lehet megtakarítani, hiszen megújuló energiaforrást használ.

A fejlett napelemek akkor is képesek hasznosítani a Nap energiáját, amikor éppen felhős az idő. Ha ez nem lenne elég, akkor a kültéri LED lámpákat hálózatról is lehet üzemeltetni. A kialakításuknak köszönhetően, ellenállnak az időjárási körülményeknek. A kültéri LED lámpával megvilágíthatjuk a kocsi feljárót, a kertet vagy az egész udvart. Viszont nem mindegy, hogy az ideális fényviszonyok elérése érdekében milyen fényerővel rendelkező változatot választunk

Továbbá, érdemes figyelembe venni az olyan extrákat, mint a mozgásérzékelés vagy a távirányító. A mozgásérzékelővel ellátott kültéri LED lámpa révén még több energiát takaríthatunk meg, hiszen csak akkor kapcsol be, amikor szükség van rá. Általában állítható érzékelővel van ellátva.

Az ilyen kültéri LED lámpa a betörőket is eltántoríthatja, különösen abban az esetben, hogyha hirtelen egy erősebb változat villan az illetéktelen behatoló arcába. A kültéri LED lámpa természetesen IP65 védelemmel van ellátva, így teljesen védve van a nedvességtől. Egy hevesebb vihar során sem keletkezhet benne kár. Az utcai modellek esetében fontos figyelembe venni, hogy mekkora területet képesek lefedni a fényükkel, mert csak ezáltal alakítható ki összefüggő utcai világítás.