légzésfigyelő
Webáruház

Légzésfigyelő a szülők nyugalmáért

Egy újszülött érkezése nagy boldogság, a szülők imádják, féltik a picit, sokáig rettegve figyelik minden rezdülését, hogy teljes biztonságban tudják. De létezik egy speciális kialakítású szerkentyű, a légzésfigyelő, ami akár a nap 24 órájában figyeli a gyermeket és amint valami szokatlant tapasztal, például leáll vagy rendszertelenné válik a kicsi légzése, azonnal figyelmeztet.

Bár meglehetősen ritka a bölcsőhalál jelensége Magyarországon, mégis sok újdonsült szülő megrémül már a gondolattól is, hogy a babájának valami baja lehet. Ebben a tekintetben a légzésfigyelő leveszi a szülők válláról az ébrenlét terhét, tehát ők is nyugodtan pihenhetnek.

Többféle kivitelezésű légzésfigyelő vásárolható ma már az üzletekből, vezetékes, illetve vezeték nélküli változatok egyaránt. A legmodernebb típusok kamerával is fel vannak szerelve, ami lehetőséget biztosít a szülőknek arra, hogy ne csak hallják, hanem lássák is a babájukat.

A gyerek rezdülését egyetlen másodperc kihagyása nélkül, folyamatosan figyeli a légzésfigyelő, tehát egy ilyen eszköz alkalmazásával maximális biztonságban tudhatják őt a szülők. Ha igazán minőségi kelléket akar vásárolni, azt megteheti a harmoniagyogyaszat.hu webáruházban.

Itt kizárólag a legkorszerűbb légzésfigyelő készülékek szerepelnek a termékkínálatban, amelyekre rábízhatják a pici figyelését. Válassza ki a leginkább megfelelő példányt, aztán néhány kattintással rendelje meg! A termék hamarosan házhoz érkezik és üzembe is helyezhetik azonnal, innentől kezdve pedig sokkal nyugodtabbak lesznek.