LOGICO Primo
Szolgáltatás

LOGICO Primo feladatsorok és kártyák

A gyerekek agya olyan, mint a szivacs. Rengeteg információt képesek tárolni és szükség esetén alkalmazni. Ezért fontos, hogy életük első éveiben a szülők minél több olyan oktató könyvecskével és kártyákkal lepjék meg őket, amiből a kicsik tanulhatnak, fejlődhetnek. A LOGICO Primo egyszerűen remek erre a célra, hiszen bevezeti a gyermekeket a biológia, a művészetek és a matematika világába, segít elsajátítani az alapokat az élet számos területéről.

Minden változat úgy készült, hogy évről-évre kellő tudással bővítse a csemeték ismereteit. A LOGICO Primo kimondottan óvodásoknak való, játékosan ismerteti velük a számokat, a betűket. Egyszerű logikai játékokat és állatos ismertetőket is tartalmaz ez a termékcsalád.

Ha webáruházunkból rendel, akkor nemcsak széles kínálat áll rendelkezésére, hanem alacsony árakra is számíthat! Korosztályra lebontva is szétnézhet a változatok között, a rendelést pedig online véglegesítheti. Csomagját kiszállítjuk 1-2 munkanapon belül, felesleges utánajárás nélkül.