lyukfúró
Webáruház

Lyukfúró egyedi anyagösszetételből

Lyukat fúrni fába, fémbe, műanyagba nem nagy dolog. Csak a megfelelő fúrószár kell hozzá és máris mehet a munka. Viszont, ha csempézés közben az utunkba kerül egy fali csatlakozó, majd egy vízcső, akkor esztétikusan kell áthidalnunk ezt a problémát.

Igaz, egy minőségi lyukfúró boldog tulajdonosaként ez csak egyszerű kihívásnak tekinthető, nem pedig problémának. Egy lyukfúró pedig értelemszerűen az anyaghasználattól, illetve a kialakításától válik valóban minőségivé.

Éppen ilyenek a kínálatban található TLS termékek, amelyek rendkívül ellenállóak, jól bírják a magas hőmérsékletet, ami a súrlódás során keletkezik, ezért sokkal lassabban használódnak el, mint más lyukfúrók. A megfelelő használathoz ebben az esetben is szükségünk lesz némi tapasztalatra, de nem lehetetlen elsajátítani az alkalmazását.

További előnynek számít, hogy egyszerű a sarokcsiszolóhoz csatlakoztatni. Nem árt, ha a szerszámgép fordulatszám szabályozóval is rendelkezik, a precízebb kivitelezés érdekében. Bizonyos változatok vizes és száraz körülmények között is használhatóak.