yamuna
Webáruház

Magabiztossággal töltenek fel a Yamuna termékek

A reggelek hektikusak lehetnek és könnyen megfeledkezhetünk a bőrünk ápolásának fontosságáról. Elvégre ez a legnagyobb szervünk és megfelelő ápolásra van szüksége. Ezért olyan fontos a reggeli bőrápolási rutin!

A Yamuna termékek segítenek kialakítani egy olyan reggeli bőrrutint, aminek köszönhetően mindig a lehető legjobban fogunk kinézni és érezni magunkat. Minden bőrápolás legfontosabb lépése az arc tisztítása és hámlasztása. Segít megszabadulni a szennyeződésektől, az olajtól és mástól, ami egy éjszaka alatt felhalmozódik a bőr felszínén.

Kezdjük az eljárást a bőrtípusunkra kifejlesztett gyengéd Yamuna arctisztítóval! Ezt követően használjunk hámlasztó bőrradírt vagy maszkot, hogy segítsen eltávolítani az elhalt hámsejteket és puhább, ragyogóbb bőrt varázsoljon!

Ha pattanásokra hajlamos a bőrünk, keressünk olyan Yamuna termékeket, amelyek szalicilsavat vagy glikolsavat tartalmaznak és segítenek csökkenteni a kiütéseket! Ha minden reggel időt szánunk arra, hogy megtisztítsuk és hidratáljuk az arcunkat, akkor jól indul a napunk.