medence fólia színek
Webáruház

Medence fólia színek minden stílus szolgálatában

Mindannyiunknak van egy elképzelése, hogy miként kell kinézzen egy medence. De miért ne éppen Ön lenne az, aki kilép a keretből? A medence fólia színek erre több lehetőséget is adnak. Nem véletlenül népszerű ez a burkolási módszer, hiszen itt tulajdonképpen a vízszigetelő fólia kiváltja a burkolatot, ami lényegesen olcsóbb megoldás. Miért kellene Önnek szabványokban gondolkodni, akár a medence formáját is tekintve? Nem mindenhol adott ugyanis a szabályos formavilág kialakítása. A medence fólia ebben az esetben is előnyösebb.

A medence fólia színek kavalkádjával kényezteti a tulajdonosokat, egyáltalán nem kell itt sem a nagykönyvhöz ragaszkodni, mert nem csupán a kék és annak árnyalatai jöhetnek szóba. Bézs és szürke vagy a nagyon divatos antracit szín is elérhető. A térkő vagy a ház stílusával összehangolt megoldás is születhet. A medence fólia színek sokaságán túl, a mintákban is tobzódik, hiszen mozaik, kő, márvány, beton, sőt, fémhatású kivitelben és strukturált vagy teljesen sima felülettel ugyancsak választható.

A medence építés nem csupán álom

A kerti medence az otthonunkban egy plusz wellness élmény forrása, ami igazi feltöltődést jelent a mindennapok darálójában. A medence építés nagy befektetés, de korántsem nevezhető ma már luxusnak. Ha számba vesszük, hogy egy díszkert, amihez automata öntözőrendszer telepítése nélkül nem is kezdünk és elég magas végösszeget mutat a végén, akkor talán érdemes elgondolkodni. Természetesen ez korántsem jelenti, hogy egyik jobb a másiknál, csupán azt, hogy ma már nincs nagy eltérés anyagi téren, így adott a döntés lehetősége.

A medence építés buktatóira azonban érdemes figyelmet fordítani. Itt ugyanis beszélhetünk olcsóbb technológiákról is, amelyek nem túl időtállóak. Márpedig ilyesmire akkor érdemes áldozni, ha több generációs a dolog. Létezik ilyen is, mégpedig a monolit vasbeton technológiával. Nem a legolcsóbb megoldás, de a gyakorlat és elégedett ügyfeleink hosszú sora is bizonyítja, hogy a medence építés jelenleg legtartósabb formájáról beszélünk.