medicin labda
Webáruház

Medicin labda különböző méretekben és kialakításban

Ha szeretne javítani az állóképességén, akkor érdemes súlyokat is bevetnie az edzések során. Meglátja, egy elsőre egy kisebb medicin labda is nagyban megnehezítheti egy-egy olyan gyakorlat elvégzését, ami eddig könnyűnek bizonyult.

Ha pedig már azzal is ugyanolyan eredményeket ér el, mint medicin labda nélkül, akkor jöhet egy nagyobb súly, hogy még tovább fejlődhessen. A www.sportsarok.hu webáruházban különböző méretekben és kivitelekben is beszerezhető ez a sportszer, amiket igény szerint egyenként vagy szettben is megrendelhet.

Az anyagát tekintve lehet bőr és speciális műanyag, amelyek közül az előbbi érthetően drágább, de tartósabb is, tehát, ha hosszútávon szeretné alkalmazni, akkor érdemes olyan medicin labda mellett döntenie, ami ebből a természetes alapanyagból készül.

Ugyanakkor van vízben úszó, levegővel felfújható, sima falú és érdes változat, így teljes mértékben személyre szabhatja a választását. Nézze át alaposan a kínálatot és egészen biztosan megtalálja a tökéletes példányt!