tatratea ár
Webáruház

Megfizethető jellegű a Tatratea ár

A Tatratea alapját olyan recept adja, amit a Magas-Tátra hegyei között élőknek köszönhetünk, akik vendégeiket forró, erős teával kínálták, amit gyógynövényekből készült likőrrel dúsítottak. Magyarországon is megvásárolható az ital és kijelenthető, hogy a Tatratea ár elfogadható mértékű.

A szlovák Karloff cég által készített ital legnépszerűbb variánsa az 52%-os eredeti, amiből évente rengeteget, több mint félmillió palackkal adnak el. Annak ellenére sem magas a Tatratea ár, hogy az ital tartalmaz fekete és fehér teákat, növényi és gyümölcskivonatok összességét.

Az ital jelenleg több mint 15 különböző ízben kapható és széles skálán mozog a változatok alkoholtartalma. A teákat és a gyógynövények kivonatait tölgyfahordóban érlelik, ezt követően zajlik a kivonás és a szűrés folyamata. 8 héten keresztül tart az érlelés, majd pihentetés után palackozzák az italt.

Ha Ön is szeretné megkóstolni ezt a különlegességet, akkor ajánlott felkeresnie az idrinks.hu webshopot, ahol alacsony a Tatratea ár.