Pedelec kerékpár
Szolgáltatás

Megkönnyíti a tekerést a Pedelec kerékpár

A technika fejlődésével, mára igen sok újítás született meg, amivel fel lettek szerelve a különféle bringák. Ezeknek a kiegészítőknek hála, a kerekezés élménye teljesen új szintre léphet. Ha igen nehéz terepeket választunk célterületnek, amilyen például egy szerpentines vidék, akkor jól jön az elektromos rásegítés, amit a Pedelec kerékpár nyújtani tud.

Ne feledjük el azonban, hogy itt nincs gázkar, hanem tekerni kell a pedált, hogy a motor működésbe lépjen. Adott a nyomatékszabályozó rendszer, amivel beállítható, hogy milyen mértékben dolgozzon a Pedelec kerékpár lelke. Az akkumulátort azonban rendszeresen muszáj tölteni. Ez a feladat gyorsan elvégezhető és hosszú kilométereken keresztül élvezhetjük az előnyeit.

A meredek emelkedők vagy a több 10 kilométeres távok könnyedén vehetőek a Pedelec kerékpár alkalmazásával. Az élmény megmarad, amit a tekerés jelent, de megelőzhető, hogy túlerőltessük magunkat. A mindennapokban és a hétvégi kiruccanások alkalmával ugyanúgy kiaknázható a Pedelec kerékpár képessége.