méhész felszerelés
Szolgáltatás

Méhész felszerelés a biztonságos méhészeti munkákhoz

A méhészet csodálatos szakma, azonban veszélyekkel is jár. A méhész felszerelés elengedhetetlen, hiszen az apró és roppant hasznos rovarok csípése halálos is lehet. Ma már bizonyára nincs is olyan méhész hazánkban, amelyik mellőzné a megfelelő felszerelést. Ezt természetesen jól felszerelt szakboltban kell keresni, amit akár az interneten is megtalálhatunk. Az erista.hu webáruház óriási választékkal várja azon vásárlóit, akiknek fontos a kényelmes és biztonságos munkavégzés. A méhész felszerelés egyik alapvető darabja az overál, ami az egész testet képes megvédeni a csípésektől.

Ez férfi, női, sőt, gyerekeknek készült változatban is megtalálható, különböző méretekben, fehér és fekete színekben. Az igazán profi típusok levehető kalappal is rendelkeznek, amelyek a cipzárnak köszönhetően jól záródnak, anyaguknak hála pedig remekül szellőznek. A méhész felszerelés egyéb fontos elemei a kesztyűk. A webshopban természetesen ezek is megvásárolhatóak prémiumminőségű bőrből, szintén többféle méretben.

A méhészeknek ugyanolyan fontosak a jó minőségű eszközök és védőfelszerelések, mint a más területen dolgozóknak. A méhészruha webáruház a legjobb nívójú termékeket állítja a vásárlói rendelkezésére. Tudjuk, hogy ezt a munkát nem lehet olyan védőruhák nélkül végezni, mint az overál, kesztyű és kalap. A webshopban erős, jól szellőző anyagú, praktikus kivitelben kaphatóak ezek. A már említett ruhákon kívül, arcvédőkkel, kéz- és lábszárvédőkkel is megakadályozhatóak a csípések.

A méhészruha webáruház kínálatában ugyanakkor félálarcok és teljes álarcok is vannak. Az álarcokhoz cserélhető, hajlított szűrőbetétek kaphatóak többféle kivitelben. A teljes álarcokhoz szűrőbetéteket is lehet ugyanitt venni. A méhészruha webáruház termékei gyermekméretben is jelen vannak, hogy a kis méhészek is ugyanazt a biztonságot kapják, mint a nagyok. Ezekkel a ruhákkal hatékonyan és kényelmesen lehet végezni a méhész teendőket, a sérülések kockázatát a lehető legjobban lecsökkentve. A praktikus és komfortos ruhák bármikor megrendelhetőek a méhészruha webáruházból.