Budapest Fordítóiroda
Szolgáltatás

Minden nyelvre fordít a Budapest fordítóiroda

Fordításra, esetleg tolmácsra lenne szüksége? A Bilingua Budapest Fordítóiroda az első, amely minden nyelvre fordít. Az angol és a német nyelv mellett akár arab, héber vagy katalán nyelven is vállal fordítást. Legyen szó hivatalos iratok, mint anyakönyvi kivonat, erkölcsi vagy érettségi bizonyítvány, diploma, szerződés lefordításáról, esetleg jogi, műszaki, pénzügyi szakfordításról.

Tolmácsolást és lektorálást szintén vállalunk több nyelven is. Használati útmutató vagy könyvek fordítása sem okoz gondot a Bilingua Budapest Fordítóiroda munkatársainak. Nem jelent problémát a gazdasági, pénzügyi és üzleti fordítások elvégzése sem. Üzleti levelezések, árajánlatok, szerződések fordítását szintén rábízhatja az itt dolgozó profikra.

Weboldalak és honlapok fordítását, lokalizálását is elkészítjük más nyelvekre, rövid idő alatt és elérhető árakon. Az adott piaccal kapcsolatban SEO és keresőmarketing tippeket adunk a honlap fordítás mellé. Forduljon bizalommal a Budapest fordítóiroda munkatársaihoz, hiszen velük szót érthet a világgal!