Csakra karkötő
Webáruház

Minőségi csakra karkötő a gondtalan energiaáramlásért

A test energetikai központjait csakra központoknak nevezzük, amelyek a szervek és az egész szervezet működéséért felelnek. Mindig alulról fejtetőig szokták sorolni és jellegzetes színük van.

Szimbolizálni megfelelő színű ásványokkal szokták, amelyek a gócpontok eloszlásában is fontos szerepet töltenek be. Akinek kell egy remek csakra karkötő, most akciósan be tudja szerezni a BBH Inspirations honlapján keresztül. A csakra karkötő harmonizáló és tisztító ereje az ásványok erős rezgéseiben rejlenek, amelyek hatnak a testre, a szellemre, a lélekre, de még a szerencsére vagy a sorsra is.

Ha szeretne békés, nyugodt és higgadt maradni minden körülmények között, ha szeretné, hogy bölcs döntéseket hozzon, akkor mindenképp szerezzen be egyet!

A gyökér-, a napfonat, a nemi, a szív-, a homlok-, illetve a koronacsakra tökéletes működéséért az olyan kövek felelnek, mint például a hegyikristály, az ametiszt, a lazurit, az aventurin, a citrin, a karneol, valamint az ónix. Hogy mi mindenre alkalmas még a csakra karkötő, oldalunkon elolvashatja!