gázmaszk
Webáruház

Minőségi, ergonomikus gázmaszk

Az illékony vegyi anyagok mindig potenciális veszélyforrást jelentenek. A biztonság minden munka esetében elsődleges szempont.

Egy modern gázmaszk kifinomult szűrőrendszerrel van ellátva, ezért nemcsak az apró szilárd részecskéket képes elhárítani, hanem a gázhalmazállapotú anyagok belégzését is megakadályozza. Hogyha a maximális védelem a cél, akkor érdemes a Portwest gázálarcot választani, ami védi az egész arcot.

Speciális, ABS szűrőbetétekkel készül. A stramm kivitelnek köszönhetően, alkalmas a mindennapi, intenzív használatra. Az állítható pántrögzítés tökéletes illeszkedést tesz lehetővé. A gázmaszkok nem összetévesztendőek a pormaszkokkal, amelyek kizárólag a levegőben szálló szilárd szennyeződéseket tartják távol a légutaktól.

Ez utóbbira szükség lehet például lakásfelújításkor a falak csiszolása közben. A gázmaszk szűrőbetétek a bajonett csatlakozásnak hála, könnyen és gyorsan cserélhetőek. A modern kivitelnek és a speciális szelepeknek hála, nem megerőltető a légzés a Portwest gázmaszk viselésekor.