Zárbetét a legjobb fajtából
Webáruház

Minőségi zárbetétek fúrásvédelemmel

Ha elromlik a zár, akkor nem szükséges kicserélni az egész ajtót. Ez elég sok munkával járna, ezért létezik egy ennél sokkal egyszerűbb megoldás. A zárbetét többféle típusa egyszerűen beszerezhető a barkacsland.hu webáruházból. Csupán a megfelelő méretet kell megrendelni, ami illeszkedik a régi helyére.

Ha pontosan tudjuk, hogy milyen méretű zárbetétre van szükség, akkor bármilyen típust választhatunk, ami illeszkedik a nyílásba. Akár egy fejlett biztonsági változat is beszerelhető az értékeink magasabb fokú védelme érdekében.

Laikus szemmel nem is olyan egyszerű eligazodni a zárbetétek zuhatagában, ezért könnyítésképp található egy részletes táblázat a Barkácsland weboldalán, ahol fel van tűntetve, hogy mi szerint kell kiválasztani a megfelelő modellt. Nemcsak a méretet, de a zárbetét márkáját is érdemes figyelembe venni.

A webshopban kitűnő ABUS, MAUER, TESA, ELZETT és TITÁN modellek találhatóak, amelyek garantáltan hosszú életű típusoknak számítanak. A fúrásvédelemmel ellátott modellek lakásajtók esetében hasznosak a leginkább.